POP UP Estera Balog; izložba i radionica

POP UP IZLOŽBA I RADIONICA

ESTERA BALOG

30. srpnja od 10 do 13 sati

Atrij Likovne galerije Gradskog muzeja Križevci

Križevačko likovno ljeto završava s Pop up izložbom i radionicom mlade Križevčanke Estere Balog koja svoj talent razvija na Školi primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu. Estera Balog će se na izložbi predstaviti digitalnim crtežima te je pripremila radionicu ilustracije karaktera u atriju Likovne galerije Gradskog muzeja Križevci 30. srpnja od 10 do 13 sati.

Read More

Izložba: Dalia Katavić “Puni mjesec”

Dalia Katavić

“Puni mjesec”

Otvorenje izložbe nakita Dalie Katavić pod nazivom “Puni mjesec” u sklopu Križevačkog likovnog ljeta biti će 29. srpnja 2019. u 20 sati u Likovnoj galeriji Gradskog muzeja Križevci.

Izložba ostaje otvorena do petka 2. kolovoza 2019. i može se pogledati od 10 do 13 sati. Zatvaranjem izložbe 2. kolovoza završava i program Križevačkog likovnog ljeta.

Read More

Izložba: Katarina Sinjeri “Obojeni doživljaj”

“Obojeni doživljaj”

Katarina Sinjeri

Otvorenje izložbe je 22. srpnja 2019. u 20 sati u Likovnoj galeriji Gradskog muzeja Križevci.

Izložba ostaje otvorena do petka 26. srpnja, a može se razgledati od 10 do 13 sati.

U sklopu Križevačkog likovnog ljeta u ponedjeljak, 22. srpnja 2019. godine, otvorit će se izložba amaterske slikarice iz Križevaca, dugogodišnje učenice profesora Zorana Homena i Zdenka Baloga. Read More

Pop up izložba Atipično Tee Krklec i Emilije Novosel

POP UP IZLOŽBA

ATIPIČNO

Tea Krklec i Emilija Novosel

16. srpnja od 10 do 13 sati

Atrij Likovne galerije Gradskog muzeja Križevci

 

U sklopu Križevačkog likovnog ljeta u atriju Likovne galerije Gradskog muzeja 16.07.2019. od 10 do 13 sati mlade Križevčanke, učenice Škole primijenjene umjetnosti i dizajna u Zagrebu, Tea Krklec i Emilija Novosel, predstavit će se svojim fotografskim i grafičkim radovima.

Read More

Izložba: Zorica Majnarić, Prva samostalna izložba

Prva samostalna izložba

ZORICA MAJNARIĆ

15.07 – 19.07.

Prva samostalna izložba Križevčanke Zorice Majnarić otvorit će se 15. srpnja 2019. u 20 sati u Likovnoj galeriji Gradskog muzeja Križevci u sklopu Križevačkog likovnog ljeta. Predgovor izložbi napisao je prof. Zoran Homen, dugogodišnji ravnatelj Gradskog muzeja Križevci, ali i mentor u četverogodišnjem slikarskom izričaju Zorice Majnarić.

 

Read More