5. Križevačko likovno ljeto: Pop up izložba Martin Vujić “Kad svinje polete – When pig’s fly”

5. Križevačko likovno ljeto

POP UP IZLOŽBA

Martin Vujić

“Kad svinje polete – When pig’s fly”

6.7.2023. od 10 do 13 sati

Atrij likovne galerije Gradskog muzeja Križevci,

Trg Antuna Nemčića 6/1, 48260 Križevci

Martin Vujić na izložbi se predstavlja s izabranim djelima nastalim tokom posljednih godina od kada se u slobodno vrijeme bavi likovnim stvaralaštvom.

 

Diplomirao je 29. listopada 2009. godine na Zavodu za sudsko i upravno veterinarstvo, Veterinarskoga fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Nakon završenog studija 01. veljače 2010. godine zaposlio se kao terenski veterinar u  Veterinarskoj stanici Čazma. Tijekom profesionalne karijere bavio se velikom i malom praksom, a trenutno je zaposlenik veterinarske stanice Vrbovec te radi kao ovlašteni veterinar u veterinarskoj inspekciji u PIK – Vrbovec.

Za vrijeme studija bio je vrlo aktivan i involviran u brojne aktivnosti na fakultetu što detaljnije iznosi u životopisu.

Dobitnik sje Rektorove te Dekanove nagrade za znanstvene studentske radove.

Objavio je 2 znanstvena i 1 stručni rad te sudjelovao u realizaciji nekoliko domaćih i međunarodnih skupova.

Bio je stručni suradnik na Zavodu za sudsko i upravno veterinarstvo Veterinarskog fakulteta, te na Zavodu za parazitologiju i invazijske bolesti sa klinikom Veterinarskog fakulteta.

Bio je studentski predstavnik više godina za redom i član Fakultetskog vijeća u užem i širem sastavu te povjerenstva za stegovnu odgovornost studenata.

Stručni ispit je položio 27.02.2013. godine, a Državni ispit za Ovlaštenog veterinara 11.05.2013.

Kako je oduvijek bio zainteresiran za znanstveno istraživački rad, upisao je i trenutno vrlo uspješno rješava poslijediplomski doktorski studij Hrvatskog veterinarskog fakulteta.