Radionica: Redizajn Križevačkog grba s Martinom Nemet

REDIZAJN KRIŽEVAČKOG GRBA – kreativna radionica Martine Nemet

11. srpnja 2019. od 10 do 12 sati u atriju Likovne galerije Gradskog muzeja Križevci.

U sklopu Križevačkog likovnog ljeta pozivamo na kreativnu radionicu pod vodstvom Martine Nemet uz stručno uvodno predavanje višeg kustosa Ozrena Blagec o povijesti Križevačkog grba.

Cilj radionice je da spojimo tradicionalno i novo, da se poigramo sa svima nam poznatim dizajnom križevačkog grba, te kombiniranom tehnikom (kolaž, novinski papir, fotografije, boja…) stvorimo nešto novo, drugačije, osobno, možda simbolično, možda otkačeno, možda duhovito ili pak inovativno i fantastično! Likovno predznanje je nebitno. Samo se prepustite svojoj mašti… Ustvari, postoji još jedan cilj, a to je da se građani međusobno dobro zabave i ponovo otkriju magične priče Gradskog muzeja Križevci.

Napomena: okupljanje i druženje počinje od 10 sati, a radionica će započeti u 11 sati.

Martina Nemet (rođena 1981.) odrasla je u Križevcima, a upisom na Učiteljski fakultet i zaposlenjem preselila je u Zagreb. Osim što je učiteljica u osnovnoj školi, vodi i studentske vježbe Metodike likovne kulture kao suradnik matičnog fakulteta. Bavi se još i ilustracijom, uglavnom edukativnih materijala, grafičkim dizajnom, kreativnim radionicama, suradnjom s udrugama i kulturnim institucijama…