OBAVIJEST – RADNO VRIJEME ZA KRIŽEVAČKO VELIKO SPRAVIŠČE

Poštovani posjetitelji,

Obaviještavamo vas kako za vrijeme trajanja 55. Križevačkog velikog spravišča stalni postav Gradskog muzeja (Tome Sermagea 2) neće biti otvoren za posjetitelje zbog preprema prostora za izvođenje radova obnove zgrade.

Za vas smo zato pripremili druge sadržaje, pa vas pozivamo u petak, 2.6. u 18 sati na Trg Antuna Nemčića gdje ćete moći uživati u spektakularnoj reviji “Suvremenost tradicije” modnog dizajnera i svjetskog ambasadora mode Igora Galaša. Uz sjajne Igorove kreacije koje će na reviji nositi prekrasne Križevčanke svih godišta svoja djela predstavit će i dizajnerica nakita Dalia Katavić  dok će frizure i oglavlja izraditi Mario Treščec, hrvatski modni frizer. 

U Likovnoj galeriji 2., 3. i 4. lipnja od 10 do 13 i od 17 do 20 sati možete razgledati izložbu “Hrvatski sveci i blaženici u našem narodu” koja već petnaest godina iz Likovne galerije putuje po Hrvatskoj, a i šire. Svake godine svojim djelima predstavlja se jedan akademski umjetnik, a ove godine možete uživati u djelima s. Zdravke Milić.

Više o ovogodišnjem Križevačkom velikom spravišču pogledajte OVDJE