Pop up izložba: Renata Maurović “Senses”

14. 07. 2020. od 10 do 13 sati

POP UP IZLOŽBA: RENATA MAUROVIĆ “SENSES”

Atrij Likovne galerije Gradskog muzeja Križevci

Renata Maurović već je više puta na društvenim mrežama i izložbi oduševila publiku s mikrosvjetovima koje svojim objektivom bilježi u prirodi. Za vrijeme trajanja izložbe posjetitelji će se moći družiti s autoricom koja im možda otkrije kako pronalazi motive i inspiraciju za svoju fotografiju.
 
Renata Maurović, rođena u Koprivnici 28. 04. 1972. godine. Do 2015 godine živi u Križevcima, nakon 2015. godine sa obitelji se seli u malo mjesto Vinarec u općini Sveti Petar Orehovec. Ljubav prema fotografiji razvija od malih nogu uz oca koji se je amaterski bavio fotografijom cijeli život. Intenzivno fotografira od 2013. godine. Uz fotografiranje izrađuje lutke “Prigorske vile” kao i razne ukrasne predmete od komušine te amaterski crta mandale. Do sada je učestvovala na grupnoj fotografskoj dobrotvornoj izložbi “Otvoreno srce” u Križevcima.
 
Zahvaljujemo Ministarstvu kulture Republike Hrvatske, Gradu Križevcima, Koprivničko – križevačkoj županiji i Općini Sveti Petar Orehovec koji su financirali realizaciju programa. Zahvaljujemo svim ustanovama i pojedincima koji su pomogli u ostvarenju projekta Križevačko likovno ljeto.
https://krizevci.hr/
https://kckzz.hr/
https://www.min-kulture.hr/

 

 

 

 

 

 

Na ulazu u Atrij i Likovnu galeriju nalazi se dezinfekcijsko sredstvo za posjetitelje, koji su obavezni dezinficirati ruke pri ulasku u Galeriju. Posjetitelji su dužni održavati razmak od 2 metra.
Ostale površine za koje se uoči da ih posjetitelji često dodiruju, redovito će se dezinficirati.